Menu Sluiten

Klevers


Klevers

Informatie over klevers:

Merkklevers: Veel bedrijven gebruiken klevercampagnes om hun merk en producten te promoten. Klever campagnes richten zich vaak op het onder aandacht brengen aan nieuwe projecten en bedrijven. Merkklevers kunnen ook worden gebruikt om evenementen te promoten. Laten we eens kijken naar een aantal manieren waarop merken klevers gebruiken.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van vele verschillende mogelijkheden. Hopelijk moedigen deze voorbeelden u aan om klevers te gebruiken in uw volgende campagne. Laten we ze eens van dichterbij bekijken.

Bijvoorbeeld, vinyl raamfolie is een soort klever die vaak op glas kan worden aangebracht. Deze klevers kunnen in veel verschillende vormen worden gemaakt.

Sommige zijn waterdicht, terwijl andere dat niet zijn. Alle soorten vinyl zijn zeer geschikt voor gebruik buitenshuis, en ze zijn vaak ook veilig tegen vandalisme en weersinvloeden. Echter, klevers gemaakt van statisch hechtend vinyl kunnen vervagen bij langdurige blootstelling aan zonlicht. Over het algemeen gaan statisch hechtende klevers tot drie jaar mee.

Info over klevers

Wetenswaardigheden over Klevers

Klevers zijn decoratiever dan etiketten. Ze geven uw logo, afbeeldingen en illustraties weer en worden meestal voor marketingdoeleinden gebruikt. Ze kunnen op bijna elk oppervlak worden aangebracht en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Klevers kunnen worden gebruikt om een merk of een team te identificeren, of om hun persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

Als u klevers wilt laten drukken, zijn er tal van mogelijkheden.

Hoewel klevers vaak worden gebruikt voor marketing doeleinden, kunnen ze ook worden gebruikt om prijskaartjes te markeren of om belangrijke informatie te labelen. Post it notes zijn een goed voorbeeld van klevers die op kantoor gebruikt worden, en dus een goed relatiegeschenk kunnen vormen sinds ze meteen een werkelijk nut hebben.

Klevers worden ook veel gebruikt in promotiecampagnes. Veel politieke campagnes verspreiden klevers als middel om mensen te laten stemmen.

Soms staat er hun eigen logo, bedrijfsnaam of website op. Als ze goed ontworpen zijn, zullen ze veel aandacht trekken. Klevers zijn ook een nuttig middel om reclame te maken voor een zaak, of om een punt te maken. Op die manier kunnen ze worden gebruikt om een campagne of product te promoten.

Meer info over klevers nu op www.dataprint.be.

Tags

Klevers |